Ακαδημαικο ετος 2009-2010

Αγαπητέ συμφοιτητή/τρια,

Σε συγχαίρουμε για την επιτυχία σου να εξασφαλίσεις θέση σε Πανεπιστήμιο της Πάτρας και σε καλωσορίζουμε . Σου ευχόμαστε να έχεις μια εποικοδομητική και δημιουργική τετραετία σπουδών κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες, γνώσεις και εφόδια απαραίτητα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Στο τετράχρονο αυτό ταξίδι σου θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να σε φοβίζει, επειδή με θέληση και προσπάθεια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Εμείς, ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΛΟΓΑ ΠΑΤΡΑΣ θα είμαστε ανιδιοτελώς πάντα στο πλευρό σου σε ότι κι αν μας χρειαστείς. Η παράταξή μας είναι η μόνη παράταξη η οποία επέλεξε την αυτόνομη προσφορά και δράση. Είναι η μοναδική φοιτητική παράταξη η οποία είναι πραγματικά ακομμάτιστη και λειτουργεί αυτόνομα, έξω από κομματικά πλαίσια και συμφέροντα. Μια παράταξη από τον φοιτητή για το φοιτητή. Μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα η ΦΛΟΓΑ ενδιαφέρεται για την δική σου φωνή, η οποία μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Η μέχρι τώρα δραστηριότητα της ΦΛΟΓΑΣ, την εδραίωσε στην Πάτρα ως την οργάνωση των ανεξάρτητων και αυτόνομων φοιτητών. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση της επίλυσης των φοιτητικών προβλημάτων. Παράλληλα, μεγάλος στόχος μας παραμένει η ενημέρωση, μελέτη και ευαισθητοποίηση των συμφοιτητών μας για την ανάγκη αγώνα για την ελευθερία της ιδιαίτερης μας πατρίδας. Χωρίς εκπτώσεις και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, πέρα από κάθε προσωπικό συμφέρον. Η επαφή της ΦΛΟΓΑ με τη φοιτητική κοινότητα γίνεται μέσω περιοδικών εκδόσεων και με προσωπική επικοινωνία στο χώρο του Πανεπιστημίου. Παράλληλα μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας, http://flogapatras.wordpress.com ή να έρθεις σε επαφή μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης floga-patras@hotmail.co.uk

Πιο κάτω υπάρχουν τηλέφωνα μας και με μεγάλη χαρά και προθυμία, θα απαντήσουμε σε όλα σου τα ερωτήματα σχετικά με την σπουδή σου ή το Πανεπιστήμιο, αλλά και ότι αφορά την αυτόνομη παράταξη μας. Σε χαιρετούμε και σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στις σπουδές σου!

Κυριάκος Παύλου(AIΓΙΟ-ΠΑΤΡΑ) 99112804-6998801025

Αριάνα Χαριλάου(ΠΑΤΡΑ) 6938468998

Αλέξης Πάντζιαρος(ΠΑΤΡΑ) 97753834-6997330631

Σάββας Λαζανιάς(ΠΥΡΓΟΣ) 99988405-6998733104

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s