ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ

Μετά από δημοσκόπηση της  εφημερίδας Σημερινής που δημοσιεύτηκε στην σημερινή της έκδοση (25/7/10) φαίνεται ότι η δικαίωση για το κίνημα τον αντιομοσπονδιακων στο όποιο και μείς ως ΦΛΟΓΑ ανήκουμε ,επέρχεται! Τα αποτελέσματα της εν λόγο δημοσκόπησης ήταν ξεκάθαρα και στα όποια διαφαίνεται ότι το 45,50% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την «λύση» Δ.Δ. Ομοσπονδίας και ένα 44,75% δεν συμφωνούν (όπως βλέπετε και πιο κάτω στην εικόνα)

Αυτό καταρρίπτει τον μύθο των κομμάτων εν σχέση με την επικείμενη λύση για το κυπριακό μας πρόβλημα και στέλνει σοβαρά μηνύματα στην πολιτική μας ηγεσία που νομίζει και καλά ότι σ’ αυτό το θέμα εκπροσωπεί 100% τον λαό ο οποίος όχι μόνο δεν τους λαμβάνει υπόψη αλλά στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα.

Επίσης σε άλλη μια δημοσιοποίηση της Σημερινής κατά την όποια ρωτάται αν οι πολίτες θεωρούν ότι πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία μας εδώ και 36 χρόνια είναι ορθή, Το 70,4% απαντούν «σίγουρα όχι» και «μάλλον όχι» στο ερώτημα με αποτέλεσμα να στέλνεται ξεκάθαρα το μήνυμα στην πολίτικη μας ηγεσία ότι ο λαός που την εξέλεξε διαφωνεί κάθετα με τους χειρισμούς της στο κυπριακό.

 Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η εκάστωτε κυβέρνηση εκλέγεται για να υπηρετεί και να εισακούει την άποψη του Λάου πράγμα το όποιο όπως διαφαίνεται ουδέποτε γίνεται. Και το ερώτημα που τίθεται στους πολιτικούς μας είναι ότι μήπως η Δ.Δ.Ο δεν είναι η λύση η όποια ο λαός επιζήτα και είναι έτοιμος να δεχτεί;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s