Χριστόφια παραιτήσου εσύ κι οι υπουργοί σου…

Δευτέρα 11/7/11 μια μαύρη μέρα ξημερώνει για ολόκληρη την Κύπρο 13 Παλικάρια γίνονται θύμα της σαπίλας του κράτους και της Ε.Φ. Η έκρηξη στο Μάρι δεν ισοπέδωσε μόνο την ναυτική βάση αλλά και τους σάπιους θεσμούς του Κυπριακού Κράτους που εδώ και χρόνια ισορροπούσαν σε μια λεπτή κλώστη.

Η θυσία 13 ανθρώπων έγινε το εφαλτήριο για κάτι πρωτόγνωρο στα Κυπριακά δεδομένα.  Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και απαρνήθηκαν τον καναπέ τους για 3η φορά στην ιστορία μας (μετά το 96 και 2004) ζητώντας δικαίωση  13 ψύχων και απόδοση ευθυνών στους ένοχους. Ζητούν την παραίτηση της Κυβέρνησης που έχει βάψει τα χεριά τις με αίμα και είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω μέχρι ο’τοις να το φέρουν εις πέρας.

Οι καρέκλες των υπαιτίων τρίζουν για τα καλά ,η κυβέρνηση Χριστόφια και ο ίδιος ο πρόεδρος βλέπουν τον ίδιο τους τον λαό, αυτόν που τους εξέλεξε να επιζητά την παραίτηση τους και να μην  αστειεύεται. Η κυβέρνηση της υποχώρησης βλέπει την ημερομηνία λήξη της να είναι πολύ κοντινή και με κινήσεις πανικού κάνει τα παν για να ανατρέψει το κλίμα αλλά ματαία. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος και το φωνάζει εδώ και μέρες έξω απ το προεδρικό ’’Χριστόφια παραιτήσου εσύ  και οι υπουργοί’’

Η σημασία αυτής της εξεγέρσεις των αγανακτισμένων είναι πολύ σημαντική και εμπεριέχει ένα βαθύτερο νόημα. Αν επιτύχει και υποχρεώσει σε παραίτηση την σημερινή κυβέρνησης θα έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα. Θα έχει δώσει το μήνυμα  στις μετέπεισα κυβερνήσεις οποίες και να ναι αυτές ότι στην πρώτη στραβή θα τους βρουν μπροστά τους, εξοργισμένους και αποφασισμένους σαν σήμερα!

Φτάνει πια η ανοχή , όλοι στους δρόμους για να δώσουμε την γροθιά στο κατεστημένο .

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s