ΑΦΣΚ Φλόγα

7021_251253175634_668970634_8489863_3710787_n

Αγαπητοί φίλοι,

Ο φοιτητικός κόσμος και γενικά η νεολαία αποτελούν το πιο ενεργητικό κομμάτι του πληθυσμού ενός λαού. Είναι ο πυρήνας από την οποία θα γεννηθούν οι αυριανοί επιστήμονες, οι αυριανοί ηγέτες τα αυριανά μέλη της κοινωνίας και αυτοί που με την στάση τους , άλλοτε παθητική και άλλοτε ενεργητική θα συνθέσουν το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι του αύριο.

Ο ρόλος αυτός, λοιπόν, δημιουργεί την ανάγκη να σταθούμε αντάξιοι ενός τέτοιου βάρους επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά. Ο υγιής και ελεύθερος συνδικαλισμός είναι πρώτιστη ανάγκη ιδιαίτερα σε ένα λαό που δοκιμάζεται τόσο και που προδόθηκε πολλάκις στο πέρασμα των αιώνων.

Ο Α.Φ.Σ.Κ. ΦΛΟΓΑ Πατρών αισθανόμενος την ανάγκη για υγιή πολιτικοποίηση και ενασχόληση με τα κοινά του κυπριακού φοιτητόκοσμου στην Πάτρα κινείται αυτόνομα και ανεξάρτητα σαν αναπόσπαστο κομμάτι του Κυπριακού Φοιτητικού Κινήματος. Αφήνουμε πίσω μικροκομματικές σκοπιμότητες και την παρωχημένη νοοτροπία του κομματισμού και βλέπουμε μπροστά. Δεν βάζουμε ετικέτες, αριστερός ή δεξιός, αγωνιστής ή προδότης κλπ. Σεβόμαστε όλους του φοιτητές που συμμετέχουν στα κοινά, έχουν άποψη και τους καλούμε σε συζήτηση και συνεργασία

Βασικοί άξονες της ενεργοποίησης της ΦΛΟΓΑΣ είναι το Εθνικό μας Θέμα ως ύψιστη ανάγκη διασφάλισης της επιβίωσης του λαού μας και η προώθηση των φοιτητικών θεμάτων στα πλαίσια του ελεύθερου και αυτόνομου συνδικαλισμού.

Ο Α.Φ.Σ.Κ. Φλόγα ήρθε στην Πάτρα για να δυναμώσει την φωνή του Κυπριακού Φοιτητικού Κινήματος και αυτό το αποδεικνύει με τις θέσεις της.

Καλούμε όλους τους φοιτητές σε συστράτευση για να καταστήσουμε τον Σύλλογο Κυπρίων Σπουδαστών Πάτρας διεκδικητή και όχι θεατή.

Παραθέτουμε τις ιδέες μας, αυτόνομα και ελεύθερα, και μέσα απ’  αυτές αγωνιζόμαστε χωρίς να έχουμε κομματικές παρωπίδες.

Διακρίνουμαι το κίνδυνο για οριστικό ξεπούλημα της Πατρίδας μας και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

Μας απασχολούν τα πραγματικά προβλήματα των φοιτητών και της Κύπρου μας και δεν μικροπολιτικολογούμε. Για μας προηγείται ο φοιτητής και δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s